Вчера на Градския стадион в Русе се проведе Общинското

...
  Вчера на Градския стадион в Русе се проведе Общинското
Коментари Харесай

Деца със специални потребности участваха в състезание по лека атлетика

  Вчера на Градския стадион в Русе се организира Общинското съревнование по лека атлетика за деца със специфични просветителни потребности.

Спортното събитие се провежда от Семеен кодекс „ Олимп – спортът е равнопоставен “ с поддръжката на СЛАК „ Дунав “ и се реализира с финансовата поддръжка на Община Русе.
          Състезанието събра над 20 деца и техните родители. Те демонстрираха мощ на духа и устойчивост в дисциплините „ тичане на 40 м. “ и „ мятане на вортекс “. Техни ментори бяха състезателите от лекоатлетическия клуб „ Дунав “, които им оказаха поддръжка и даваха скъпи упътвания. Всички деца, присъединили се в конкуренцията, получиха медали за своето присъединяване.
        На събитието участва и представител на отдел „ Образование, спорт и юношески действия “, който поздрави участниците от името на кмета на Община Русе Пенчо Милков.
     През ноември Семеен кодекс „ Олимп – спортът е равнопоставен “ ще организира Национално съревнование по тенис на маса за хора с увреждания, което ще се състои в постройката на районно управление (на МВР) „ Ангел Кънчев “.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР